Sydsjællands Pionerforening

Siden opdateret: 02-06-2023

Forside
Hovedbestyrelsen
DDP Tilbageblik
DDP Billeder
Bliv Medlem
DDP Administration
Årets Pioner
Historie
Links
Sitemap
Lokalforeninger


Sydsjællands Pionerforening er medlem af:

Sydsjællandske Soldaterforeningers Central Sammenslutning


Program til PDF:


 

 

 

 
Formand:
Helmuth Hansen Havrevænget 3, 4700 Næstved.
 2395 8097.
Kasserer: 
Kurt Jæger-Rasmussen Blomstermarken 15, 2860 Søborg.
 6168 4413.
 

Stiftet den 19. oktober 1922, først under navnet "Pionerforeningen for Næstved og Omegn". På generalforsamlingen den 20. marts 1946 blev man enige om navneændring til det nuværende. Foreningen blev stiftet på opfordring af forretningsudvalget i Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning, en sammenslutning der selv var dannet kun 1½ år tidligere.

 

Tilholdssted:
Foreningen har klublokale Hjemmeværnsgården, Kalbyris Anlæg, Skyttemarksvej 200, Næstved.
SE ADRESSEN PÅ KORT

Foreningslokale Foreningslokale


AKTUELLE AKTIVITETER:SIDEN SIDST:
Har vi holdt generalforsamling, og en trofast skare var mødt frem. Efter de indledende manøvrer
aflagde formanden en fyldestgørende beretning om det forgangne år, og beretningen blev godkendt efter nogen få bemærkninger. Så var det kassererens tur til og fremlægge det reviderede regnskab. Det viste et budgetteret underskud, og også det blev godkendt. Kontingent og alt øvrig økonomi blev vedtaget som uændret. Herefter var der valg, og alle valg var genvalg. Under evt. var der lidt småsnak om fremtiden, og herefter sluttede formanden generalforsamlingen. Herefter var der middag sammen med pionøserne.
Tarteletter m. fasan, Glaseret skinke, fyldte kyllingebryster med div. Salater og kartofler til, og til dessert var der tærte m. friskost og blåbær, det hele med tilhørende vine. Vi sluttede af med kaffe og småkager/chokolade. Herefter var der enkelte der nød en enkelt øl, inden vi sluttede ved 18 tiden efter en hyggelig eftermiddag.

Formanden har været til Landsrådsmøde på Gniben på Sj.Odde, og det var en hyggelig weekend. Det er her vi lægger linjen for hvad vi vil med det danske forsvar, og som sædvanligt var der bred enighed i den linje der er lagt. Soldaten & Orlovsgastens Fond er nedlagt, og derfor nu også udskrevet af vedtægterne.
Der var deltagelse af 7 pionerer ud af de 30 deltagere, heraf sidder de 3 pionerer i Landsrådets
præsidie.

Der blev i sidste nummer af Pioneren varslet en udflugt, den løber af ”stabelen” den 12. maj, det betyder at det kun er dem der har været på hjemmeside, og dem vi har mailadresse på der har haft mulighed for og deltage, men det var desværre ikke muligt og finde andre datoer til arrangementet. Jeg vil derfor opfordre til at alle der har en mail adresse, sender en lille hilsen til vores formand, så kommer man på listen til nogen få nyhedsbreve, og div. Erindrings påmindelser i forbindelse med vores arrangementer.
Send din mailadresse til www.pioner.hhh3@gmail.com .