Lolland-Falster Pionerforening

Siden opdateret: 17-05-2022

Forside
Hovedbestyrelsen
DDP Tilbageblik
DDP Billeder
Bliv Medlem
DDP Administration
Årets Pioner
Historie
Links
Sitemap
Lokalforeninger


Program til PDF:


 

 
Formand:
Helmuth Hansen Havrevænget 3, 4700 Næstved.
 2395 8097.
Kasserer:
Torben Nielsen, Agersnerlevej 3, 4873 Væggerløse.
 4079 5895.
 

AKTUELLE AKTIVITETER:

Sommerudflugt
Dette års Sommerudflugt, sammen med Pionererne fra Sydsjælland, går til INFO – centeret for den nye Storstrømsbro, Brovej 16,B, Masnedø, 4760 Vordingborg, mandag den 23. maj, og mødetid på P pladsen ved info centeret er kl. 10.30. Kl. 11.00 er der en medarbejder ved info centeret der fortæller os om det store og spændende byggeri. Kl. ca 12.30 kørere vi til Nørre Vedby på Falster og spiser middag, menüen er endnu ikke kendt, men kommer til at koste ca. 150 – 175 kroner pr. kuvert, excl. drikkevarer. Efter middagen er der så tid til og se lidt nærmere på den del af byggeriet der er påbegyndt.
Bindende tilmelding SENEST den 12. maj på tlf. 2395 8097


SIDEN SIDST:

Bowlingsæsonen
Vi havde vores sidste bowlingaften i marts, og endnu engang med pæn tilslutning. Vi startede med en lækker steak med lækkert tilbehør, og herefter trillede de tunge kugler en times tid, og der blev sluttet af med en lille fadøl eller lignende. På grund af Covid 19 og deraf følgende aflysninger, canslede vi udnævnelsen af året bowler 2021 – 2022.

Generalforsamlingen
Nøjagtig 50% af foreningens medlemmer var samlet til generalforsamling, der blev holdt hos Bestm. Torben F. og fru Ida. Vi startede med en gang Gule Ærter, og desserten var pandekager med is. Herefter gik pionøser i de tilstødende lokaler, og pionererne kunne holde generalforsamling.
Formanden blev valgt som dirigent, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.
Herefter aflagde formanden beretning der omhandlede de sædvanlige punkter, dog med fokus på sendemandsmødet og den voldsomme stigning i kontingentet til DDP. Beretningen blev godkendt.

Kassereren fremlagde det reviderede regnskab der viste et underskud der stort set svarede til den store kontingentstigning derr var kommet med tilbagevirkende kraft. Regnskabet blev godkendt.

Der var ike indkommet forslag til behandling.

Kontingentet måtte nødvendigvis stige, når vi nu fremover skal betale kr. 32,00 mere om året til DDP, og det blev vedtaget til kr. 300,00 fra 1. jan. 2023.

Alle valg var genvalg, og Erling Skytte blev valgt som sendemand.

Bestyrelsen ser herefter således ud:
Formand Helmuth Hansen
Kassererer Torben Nielsen
Næstfm. Carsten Egeskov Petersen
Bestm Torben S. Frederiksen
Bestm. Hermen Mortensen
Suppl. Vagner Pedersen

Herefter var det tid til kaffe sammen med pionøserne. Tak til alle for en hyggelig aften, og tak til Torben og Ida for værtskabet.