Sydsjællands Pionerforening

Siden opdateret: 27-11-2017

Forside
Hovedbestyrelsen
DDP Tilbageblik
DDP Billeder
Bliv Medlem
DDP Administration
Årets Pioner
Historie
Links
Sitemap
Lokalforeninger
PR Salg


Sydsjællands Pionerforening er medlem af:

Sydsjællandske Soldaterforeningers Central SammenslutningSP forside


Program til PDF:

 
Formand:
Helmuth Hansen Havrevænget 3, 4700 Næstved.
 5573 6131.
Kasserer: 
Kurt Jæger-Rasmussen Blomstermarken 15, 2860 Søborg.
 6168 4413.

Stiftet den 19. oktober 1922, først under navnet "Pionerforeningen for Næstved og Omegn". På generalforsamlingen den 20. marts 1946 blev man enige om navneændring til det nuværende. Foreningen blev stiftet på opfordring af forretningsudvalget i Sydsjællandske Soldaterforeningers Centralsammenslutning, en sammenslutning der selv var dannet kun 1½ år tidligere.

 

Tilholdssted:
Foreningen har klublokale Hjemmeværnsgården, Kalbyris Anlæg, Skyttemarksvej 200, Næstved.
SE ADRESSEN PÅ KORT

Foreningslokale Foreningslokale


AKTUELLE AKTIVITETER:

Kammeratskabsaften
Der holdes kammeratskabsaften fredag den 12. januar & 9. februar kl. 19.00 i lokalerne i Kalbyris Anlæg, Skyttemarksvej 200, Næstved. Der kan købes kaffe/te med hjemmebag, øl og vand til yderst rimelige priser.

Julefrokost
Årets julefrokost holdes lørdag den 9. december kl. 12.30 i lokalerne i Kalbyris Anlæg, Skyttemarksvej 200, Næstved. Der bliver disket op med de traditionelle juleretter og relevant ”vådt” tilbehør. Herefter er der kaffe med småkager/juleknas. Alt dette får du for sølle kr. 160,00, og for førere af motorkøretøj er prisen kr. 135,00. Så er lige vores julerafling, og hertil skal alle medbringe en julepakke til ca. kr. 20,00. Bindende tilmelding
OMGÅENDE på tlf. 2395 8097.

Generalforsamling
Der holdes generalforsamling lørdag den 10. marts kl. 11.00 i lokalerne i Kalbyris Anlæg,
Skyttemarksvej 200, Næstved. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 9. februar. Efter generalforsamlingen er der fælles middag. Nærmere herom i næste nummer af Pioneren.

Aktivitetskalender 1. halvår 2018 og dec. 2017

Dec. 3. Adventskoncert
9. Årets julefrokost
13.  Frederik d. IIIs frokostlaug (julefrokost)
Jan. 12. Kammeratskabsaften
Feb. ? Generalforsamling i Samvirket.
  9. Formandsmøde i DDP
  9. Kammeratskabsaften
Mar. 1. Landsskydning
  10- Ordinær Generalforsamling
Apr. 6, Kammeratskabsaften.
  14. Landsrådsmøde i Aalborg
Maj 4. Kranselægning i Skive
  4. Mindegudstjeneste i Svinø Kirke
  10.-13. Miniferie på Lolland (Maribo Søpark)
  12. DDPs Sendemandsmøde
    Ret til ændringer forbeholdes.

SIDEN SIDST:
Pokalskydningen
Årets pokalskydning i Samvirket havde samlet ca 30 skytter og 4 – 5 ”tilskuerer”. Vi Pionerer stillede med et hold på 3 mand, og vi havde en rigtig hyggelig dag. Efter frokosten var der pokaloverrækkelse, og vi kunne desværre ikke præstere bedre en 2 3 pladser individuelt, men vi vandt holdpokalen i riffelskydning, oven i købet meden pæn margen til nr. 2. Dan Aggerbo var vores bedste skytte den dag.

Flagdagen
Vi stillede med fane og 6 mand, og flere af os havde ”lillemor! Med. Paraden blev opstillet på Lave Ridebane på Grønnegades Kaserne, og det er her stenen der ærer Danmarks udsendte har fået sin nye plads. Borgmester Carsten Rasmussen holdt talen og lagde herefter blomster ved stenen. Herefter var der afmarch til skt. Mortens Kirke. Efter at fanerne var ført ind, holdt pastor Fanøe sin prædiken og tale, og herefter blev fanerne ført ud. Så var der march retur til Grønnegades Kaserne, og her var der lidt håndmadder og en øl til de tilmeldte. En god dag for alle.