Lolland-Falster Pionerforening

Siden opdateret: 27-11-2017

Forside
Hovedbestyrelsen
DDP Tilbageblik
DDP Billeder
Bliv Medlem
DDP Administration
Årets Pioner
Historie
Links
Sitemap
Lokalforeninger
PR Salg


Lolland-Falster Pionerforening er medlem af:

Soldaterforeningernes Samvirke på Lolland, Falster og MønLFP forside

 
Formand:
Helmuth Hansen Havrevænget 3, 4700 Næstved.
 5573 6131.
Kasserer:
Carlo Jensen, Gedservej 24, 4800 Nykøbing Falster.
 5485 5774.

AKTUELLE AKTIVITETER:

Bowling
DER er bowling i bowlingcenteret Marielyst Strandpark 1, 4873 Væggerløse følgende
onsdage: 13. december, 10. januar, 14. februar og 14. marts Efter bowlingen i december og marts slutter vi af med et par stykker smørrebrød. Tilmelding til Torben N. på tlf. 4079 5895 senest 5 dage før den enkelte bowlingaften.

Generalforsamling
Der holdes ordinær generalforsamling fredag den 16. marts kl. 19.30 i Hjemmeværnsgården,
Møllebakken 1 – 3, Nyk. F.. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 1. marts. Vi starter aftenen med spisning kl. 18.00, og menuen er den traditionelle: Gule ærter med flæsk og pølse, og pandekager m. is til dessert. Som noget nyt inviterer vi Pionøserne med til spisningen i år, de kan garanteret godt hygge sig i mens vi holder generalforsamling. Nærmere i næste nummer af Pioneren

ÅRETS MINIFERIE 2018
Vi skal indkvarteres på Hotel Maribo Søpark torsdag den 10. maj til 13. maj. Vi møder ind kl. 14 – 15 og får anvist vores værelse, herefter er der kaffe m. kage. Hvis vejret er til det laver vi lidt konkurrencer og hygge på plænen ved hotellet. Der er 2 retters menu om aftenen.

Fredag skal vi til Rødbyhavn og se og høre om stedet hvor Femern bælt tunnelen skal starte på dansk side, vi skal til Holeby og se noget ganske særligt, en globe på 7 m. i diameter der kan visualicere tzunamier, alle fly i luften, jordskælv, og meget andet og en tur til et mindesmærke for stormfloden i 1800 tallet, og hvis der kan findes tid en pumpestation der holder Lolland ”tør”. Frokost indtages undervejs. Der er 2 retters menu om aftenen.

Lørdag er der sejltur på Maribo Søndersø. Vi skal til Borgø, og har en guide med til og fortælle om øens spændende historie. Vi spiser frokost i det fri på Øen. Om eftermiddagen er der Sendemandsmøde, og vi slutter dagen med Gallafest = 3 retters menu, fest og natmad.

Søndag er der afrejse efter morgenspisningen

Prisen for denne fantastiske Miniferie er 2100.00 kr. efter DDP har givet et pænt tilskud.
Enkeltværelsestillæg er kr. 750,00
Tillæg for værelse med søudsigt og altan, per værelse kr. 300,00.
Nærmere i næste nummer af Pioneren om tilmelding og betaling.

Aktiviteter 2. halvår 2017

Dec. 13. Julebowling

For dem der har lyst til lidt mere, se under Sydsjællands Pionerforening.


SIDEN SIDST:

99 års stiftelsesfest
Siden sidst har vi holdt 99 års stiftelsesfest på restaurant Schous i Marielyst. 13 deltog, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Vi var 3 der var til jubilarstævne i Skive, heraf 2 x 50 års jubilarer. Bowlingen er i gang, og det kører stille og roligt, men der er plads til flere, og vi hygger os.